fbpx


Sosiaalisen median ylläpito

TIESITKÖ, ETTÄ SOSIAALISEN MEDIAN YLLÄPIDON VOI ULKOISTAA KOKONAAN TAI OSITTAIN?

Haluaisitko tehdä enemmän tulosta sosiaalisen median avulla? Viekö some kuitenkin kalenteristasi liikaa aikaa? Tuottaako somemarkkinointi ylimääräistä stressiä, mutta et kuitenkaan uskalla antaa yrityksesi somekanavia ihan kenen vain käsiin? Ulkoista yrityksesi sosiaalinen media, jotta voit keskittyä rauhassa yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Sosiaalisen median ylläpitoa ei kannata luovuttaa kenen tahansa käsiin. Pelkkä laadukas sisältö ei riitä vaan on ymmärrettävä, millainen sisältö somessa toimii, osattava toimia muuttuvan algoritmin kanssa, oltava trendien aallonharjalla ja tiedettävä, mitä asioita Instagramissa pitää tehdä menestyäkseen ja saadakseen näkyvyyttä.

Sosiaalisen median ylläpitopalvelun avulla saat käyttöösi rautaisen asiantuntemukseni suoraan somen sisäpiiristä. Olen saavuttanut ammattitaidollani 20 000 seuraajaa omalle Instagram-tililleni, koska tiedän mikä sosiaalisessa mediassa toimii ja saa seuraajat reagoimaan. Tällä hetkellä työllistän itseni oman Instagram-tilini avulla, valmennuksillani ja yritysten sosiaalisen median ylläpidolla. Hoidan sosiaalisen median ylläpidon puolestasi, jotta voit käyttää aikasi liiketoimintaasi ja nauttia sosiaalisen median markkinoinnin tuomista tuloksista.

Sosiaalisen median ylläpito -paketit räätälöidään yksilöllisesti sopimaan yrityksen tavoitteisiin. Voit ulkoistaa yrityksesi kanavien ylläpidon kokonaan tai osittain. Varaa maksuton kartoitus!

Sosiaalisen median ylläpitoon sisältyy:
• Facebook ja Instagram -tilien ylläpito
• Julkaisusuunnitelman laatiminen yhdessä asiakkaan kanssa
• Sosiaalisen median tilien optimointi
• Korkealaatuisten julkaisuiden suunnittelu ja toteutus
• Postausten julkaiseminen
• Kommenttien ja viestien valvonta ja vastaaminen

Nämä ominaisuudet tekevät Sosiaalisen median ylläpitopalvelustani erinomaisen:

Visuaalisuus: Sosiaalisessa mediassa menestyäkseen on osattava tunnistaa, millainen on tyylikäs somekuva ja kuinka se sommitellaan oikeaoppisesti sosiaalisen median kanaviin.
Idearikkaus: Olen hyvä ideoimaan ja ajattelemaan asioita uudella tavalla. Osaan asettautua kohderyhmän asemaan, joten ymmärrän, mikä kohderyhmää kiinnostaa.
Keskustelunherättäjä: Kirjoitan postaustekstejä, jotka herättävät keskustelua ja saavat seuraajat reagoimaan.


Kuvasisältö yrityksen sosiaalisen median kanaviin

Sosiaalisessa mediassa visuaalisuus ja laadukkaat valokuvat ovat erittäin tärkeä osa ammattimaisten kanavien ylläpitoa. Sosiaalisen median ylläpitoon voidaan liittää myös valokuvien tuottaminen. Tuotan laadukasta kuvasisältöä ammattimaisella kuvauskalustollani. Minulla on laaja kokemus kuvausjärjestelyistä ja stailauksesta.

Valokuvauspaketti sisältää:
• Kuvauksien suunnittelun ja toteutuksen yrityksesi tiloissa
• Voit myös lähettää tuotteesi kuvattavaksi minulle, jolloin lähetän tuotteet kuvauksen jälkeen takaisin.
• Kuvien jälkikäsittely
• Kuvien vapaa käyttöoikeus asiakkaalle

VARAA MAKSUTON KARTOITUS! Voit varata maksuttoman kartoituksen, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään.

error: Sisältö on suojattu !!