fbpx

Blogikirjoituksen kuvat Jetro Staven

Seuraavaksi päästäänkin meidän hääaamun toiseen blogikirjoitukseen! Suosittelen lukemaan ensimmäisen postauksen täältä.

Mutta jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Mun kaasoina oli siis kaksi mun parasta ystävää (oikealla ylläolevassa kuvassa) ja morsiusneitoina kaksi mun siskoa (vasemmalla ylläolevassa kuvassa). Edellisessä osassa käsittelin hääaamun kampausta ja meikkiä, ja nyt siirrytään eteenpäin! Olin suunnittelut hääaamulle kuvaushetken sen jälkeen kun kampaukset ja meikit on meillä kaikilla valmiit. Kun suunnittelin hääaamun aikataulua, olin laskenut tietyn ajan kuvaushetkelle ja se oli kyllä tosi hyvä idis. Mulle hääaamun kuvat ja videot oli tosi tärkeitä, joten oli kiva kun meillä oli rauhassa aikaa kuvailla ilman kiirettä. Otettiin valokuvia, videokuvia ja somettaja kuvas somematskua. Veikkaan, että kuvat olis jäänyt paljon suppeammaksi hääaamulta, jos en ois kellottanut sitä aikatauluun.

HÄÄAAMUN AIKATAULU:

  • 06.30 Herätys
  • 7.00-9.00 Kampaus
  • 9.00-9.30 Brunssi
  • 9.30-11.00 Meikki (Kuvaustiimi saapuu)
  • 11.00-11.30 Kuvaukset
  • 11.30-11.50 Pukeutuminen
  • 11.50-12.05 First look (tulevissa postauksissa paljastan kenen kanssa!)
  • 12.05 Lähtö kirkolle

Mä tein erikseen hääaamulle aikataulun, ja tää piti aika hyvin paikkansa. Nyt jos voisin muuttaa jotain, muuttaisin heräämisajan klo 6.00. Tosiaan edellisen postauksen lukeneet tietääkin, että kampauksen ja meikin väliin tarkoitettu brunssi jäi pitämättä ja kukin söi aika kiireellä siinä vaiheessa kun ehti. Syöminen hääaamuna on kuitenkin ehdottoman tärkeä juttu, vaikka ruoka ei maistuiskaan. Itekin väkisin söin sen kolme karjalanpiirakkaa. Kaasot otti mulle rasiaan mukaan pilkottuja banaaneja, niin pystyin ottaa pari palaa ennen kirkkoa (enempää en vaan pystynyt syömään). Ja miks pilkottuja? Näitähän syötettiin mulle pikku haarukalla autossa niin, että ne tipahti vaan mun suuhun, ettei huulimeikki mee pilalle haha!

Kuvauksien lomassa avattiin myös skumppa ja kilisteltiin. Mua jännitti tässä vaiheessa jo sen verran paljon, että mulle ei oikein maistunut mikään, edes skumppa. Lasillinen jäi multa lopulta melkein kokonaan juomatta.

Nää aamutakit oli muuten ihan super ihanat! Tilasin nää Bo+Peach Co:lta itselle ja lahjaksi kaasoille&morsiusneidoille. Mun selässä luki Bride, kaasoilla Maid of honor ja morsiusneidoilla Bridesmaid.

Jos vaan mahdollista, niin suosittelen kyllä varaamaan hääaamun aikataulusta pienen hetken kuvauksille. Näistä kuvista tuli niin ihania, ja tää hetki jäi mulle mieleen tosi tärkeänä ja ainutlaatuisena, jonka sain viettää mulle tärkeiden ihmisten kanssa.

error: Sisältö on suojattu !!
0
Olisi mukava jos jakaisit ajatuksesi.x