fbpx

info

Somistevuokraamo Unelma on Keski-Suomessa Keuruulla sijaitseva somistevuokraamo.. Valikoimastamme löydät upeita vuokratuotteita häiden lisäksi myös muihin juhliin kuten syntymäpäiville, perhejuhliin tai muihin illanistujaisiin.

 Tuotteiden vuokra-aika on pääsääntöisesti 4 vuorokautta eli torstai – maanantai ellei toisin sovita. 

Koristeemme ovat kuitenkin olleet vuokralla ympäri Suomen pääkaupunkiseudulta Ouluun asti ja näissä tapauksissa on sovittu pidempi vuokra-aika tai joku juhlien vieraista on hakenut ja tuonut somisteet takaisin varastollemme. Tuotteet tulee noutaa ja palauttaa varastollemme Keuruun keskustaan ellei toisin sovita, tarkemman osoitteen annamme varauksen yhteydessä. Tuotteiden kuljetusta teemme jonkin verran lisämaksusta ( 20€ + kilometrikorvaus 0,60€/km, tuotteiden pois hausta samasta juhlapaikasta veloitamme vain kilometrikorvauksen). 

Varausmaksu on 50% vuokrahinnasta tai vähintään 40€, joka hyvitetään lopullisesta vuokranmaksusta. Loppulaskun lähetämme 1kk ennen vuokra-ajan alkamisajankohtaa. Asiakas saa varausehdot sähköpostilla tutustuttavaksi varauksen sopimisen yhteydessä. 

 Somistevuokraamomme sijaitsee Keuruulla Keski-Suomessa (Jyväskylästä 60km, Jämsästä 66km, Tampereelta 115km, Virroilta 56km). 

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse somisteunelma@gmail.com tai yhteydenottolomakkeemme kautta.


error: Sisältö on suojattu !!