fbpx

EMSKIPIHLA

EMSKIPIHLA ON NYT BLOGIMAAILMASSA

Tässä se nyt on. Blogi. Mun ihan oma blogi! Mä oon salaa haaveillut blogista jo kauan. Ja itseasiassa kymmenen vuotta sitten mulla oli oma pieni blogi. Blogin tekeminen oli sillon vähän erilaista, enkä jaksanut panostaa siihen kunnolla. Silloin ei ollut sen aika, mutta nyt on! Musta tuntuu, että tarviin paikan jonne voin purkaa ajatuksiani hieman enemmän kun instaan. Voisinkin sanoa, että tää blogi on se paikka missä te pääsette oikeasti tutustumaan muhun. Kuka todella on Emskipihla?

Niin, kuka todella on Emskipihla? Emskipihla on mä eli Emmi! Oon 30v (vaikka päätin, että kun täytän kolmekymmentä en halua enää puhua siitä haha.) Työskentelen päätoimisesti vaikuttajana mun Emskipihla Instagram-tilin tiimoilta. Tän lisäks ylläpidän ja nostan lentoon yrityksien sometilejä. Eli kyllä, mä teen just sitä työtä mitä ei pidetä oikeana työnä. Ja oikeastaan haluaisin tässä blogissa tuoda mun työtä enemmän esille niin, jotta te ymmärtäisitte mitä kaikkea se sisältää. Asun Keski-Suomessa Keuruulla -95 rakennetussa omakotitalossa järvenrannalla. Meidän talossa asuu mun lisäksi mun kihlattu Mikko. Mikko on näkynyt vahvasti Instagramissa storyjen puolella, ja onkin valloittanut täysin mun seuraajien sydämet. En oikeastaan tiedä fanittaako mun seuraaajat enemmän mua vai Mikkoa. Veikkaan jälkimmäistä! Seuraajien mielestä ”jokainen nainen tarvitsisi elämäänsä oman Mikon” haha. Meidän häitä juhlitaan ensi vuoden heinäkuussa 23.päivä. Mä myös lupauduin Häät-blogiyhteisön bloggaajaksi, joten tässä ollaan myös sitten hääbloggaajia kerta laakista! Eli täällä blogissa pääset seuraamaan mun matkaa neidistä rouvaksi. 30v ja rouva kuulostaa muuten pahalta yhdistelmältä. Se on ihan selvä vanhuuden määritelmä, eikö ookin!

Mä oon tosi huono puhumaan itsestäni, kuten huomaatte edellisestä kappaleesta. Mä oon ennen ollut aika intohimoinen kirjottaja. Tykkäsin kauheasti kirjoittaa novelleita nuorempana. Musta tuntuu, että nykyään kun ei tarvitse enää kirjottaa mitään järkevää (muuta kun instan kuvatekstejä) oon hukannut täysin kirjoittamisen taidon. Sen takia joudutte valitettavasti kestämään kirjoitusvirheitä. Tää blogi on myös ajatuksen virtaa, joten kirjoitusvirheiden eliminointi ei oo mun suurin prioriteetti, vaan luovuus sekä aitous. Mulle on aitous on tärkeää. Vaikka mun feed Instagramissa on täynnä kauniita kuvia, pyrin tuomaan sitä totuutta esille kuvateksteissä ja storyissa. Tuntuu, että some on nykyään niin epäaito että se kaipaa aitoutta. Sitä aitoutta haluan tuoda myös tänne blogiin. Haluan varoittaa, että tää on todella se paikka missä te pääsette tutustumaan muhun, ja se ei ole ehkä aina hyvänmielen sisältöä. Se on rehellistä sisältöä.

Nyt puhutaan paljon siitä miten blogien aikakausi on ohi kun Instagram ja TikTok on jyränneet blogiskenen. Mua se ei haittaa, koska tuntuu että nyt on just oikea aika tälle blogille. Nyt on oikea aika tutustuttaa teidät Emskipihlaan.

EMSKIPIHLA

EMSKIPIHLA

Moikka,
Mä oon Emmi, mutta somessa mut tunnetaan paremmin nimellä Emskipihla. Mun Instagramista tuttu Emskipihla -sisustustili on nyt myös blogimuodossa! Tili ei ole perinteinen sisustustili kuten ei tämä blogikaan. Täällä nähdään sisustuksen lisäksi Instagram-tilin tavoin aitoja tunteita ja tarinoita elämästä. Täällä sä pääset tutustumaan siihen oikeaan Emskipihlaan, kuka on todella niiden kauniiden instakuvien takana. Pääset myös seuraamaan mun matkaa neidistä rouvaksi. Häitä juhlitaan 23.7.2022.

@emskipihla Instagram-tilillä sekä täällä blogissa sisustetaan ja remontoidaan vuonna -95 rakennettua omakotitaloa järvenrannalla Keuruulla. Talossa asuu Emmin lisäksi hänen kihlattunsa Mikko. Mikko on valloittanut täysin seuraajien sydämet, ja moni onkin sitä mieltä että ”jokainen nainen tarvitsee oman Mikon elämäänsä”. Paljon kehuttujen storyjen puolella tilistä saa aidon ja lämpimän vaikutelman. Seuraajat rakastavat seurata Emmin ja Mikon hassutteluja storyissa! Tämän lisäksi #remppapäiväkirjat -storysarja on super suosittu!

Häät-blogiyhteisön bloggaaja

LUETUIMMAT:

KATEGORIAT:

Kategoriat
error: Sisältö on suojattu !!